AcasaDespre INSIARecomandari

Recomandari

 “Am demarat colaborarea cu INSIA in 2014, iar la finalul anului 2015 deja s-a situat in TOP 50 PARTENERI OMNIASIG, cu un portofoliu diversificat si profitabil. Apreciez aceasta performanta, constient fiind de provocarile anului anterior, intr-o piata care nu este pe deplin eliberata de anumite mentalitati.

Tocmai de aceea, va recomand un singur lucru: sa continuati sa revolutionati piata intermedierilor in asigurari cu aceeasi ambitie, inovatie si tenacitate. Nu este usorsa te ridici intr-o piata atat de competitiva si volatila.

Astept de la voi solutii indraznete pentru dezvoltarea acestui parteneriat de succes si va asigur de toata sustinerea noastra, a intregii echipe OMNASIG!”

Costi Stratnic

Membru Directorat - Omniasig part of VIG

 

 

“I am writing to express my sincere appreciation to Insia Europe Broker de Asigurare and its staff for the remarkable accomplishment in starting and developing the brokerage company from zero. Our company has been cooperating with Insia since 2014. From the first moments of the collaboration, we witness Insia’s growth in the market with strong fundamental of business understanding. They bring fresh blood to classical brokerage market with their understanding of how to approach clients without disregarding professionalism and seriousness. We are extremely pleased and looking forward with high hopes with our collaboration between Credit Europe Asigurari and Insia Europe Broker de Asigurare.”

Cagatay ULUDAG

Deputy General Manager, CREDIT EUROPE Asigurări

 

 

“Insia Broker este un partener de incredere pentru Generali Romania. Inca de la inceputul colaborarii am apreciat profesionalismul echipei Insia Broker si ne mentinem acest entuziasm. Ne declaram incantati de promptitudinea si calitatea raspunsurilor oferite clientilor nostri si ne bazam in continuare pe o colaborare de succes.”

Echipa Generali Romania

 

 

"Grawe Romania Asigurare SA a inceput colaborarea cu INSIA Broker de asigurare in anul 2015. Inca de la inceputul parteneriatului nostru am putut aprecia nivelul ridicat de profesionalism si calitatea serviciilor oferite de catre Insia Broker, ceea ce ne-a confirmat buna imagine pe care aceasta companie o are pe piata brokerajului de asigurari din Romania.
Dupa un an de colaborare putem sa recomandam INSIA Broker drept o companie serioasa, ce se adapteaza cu interes si flexibilitate solicitarilor clientilor si care ofera constant un standard ridicat al serviciilor, la nivel calitativ si organizatoric.
Remarcam totodata seriozitatea, promptitudinea si amabilitatea angajatilor INSIA Broker. De asemenea apreciem gradul ridicat de eficienta al echipei INSIA Broker in a gestiona si rezolva situatiile potentiale dificile.
Asadar, recomandam cu toata increderea compania INSIA Broker, avand ferma convingere ca alegerea serviciilor oferite de compania de brokeraj este o foarte buna decizie si pentru alte companii."

Cristian Voicu

Membru Directorat - Grawe Romania Asigurare SA

 


"Calitate a serviciilor, dorinta unui business sanatos, sprijin acordat partenerilor, transparenta, energie si mult entuziasm. Aceste valori sunt garantii ale faptului ca traiectoria Insia Europe Broker de Asigurare nu poate fi decat ascendenta si va vom fi alaturi prin solutii competitive si suport oferit constant pentru ca, alaturi de voi, sa contribuim la consolidarea unei piete a asigurarilor profesioniste si profitabile.

Am dezvoltat cu voi o relatie de colaborare eficienta, bazata pe incredere si calitate, iar echipa de profesionisti INSIA a fost intotdeauna proactiva si orientata catre solutii.
Felicitari pentru intreaga activitate si mult succes in continuare !”

Echipa Uniqa

 

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori