AcasaTermeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

  1. Prevederi generale

Această pagină web (“Site”) este un serviciu de informatii on-line furnizat de INSIA Europe SE, Praga - Sucursala Bucuresti, („Insia”), o entitate care functioneaza in conformitate cu prevederile legale din Romania si care este autorizat ca broker de asigurare de catre Banca Nationala a Cehiei si notificat la Autoritatea de Supraveghere Financiara conform deciziei AA. 5910/28.01.2013, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/3105/08.03.2013, cod unic de inregistrare 31340347.

Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului (“Termenii si Conditiile”) impreuna cu Politica de Confidentialitate a Insia (“Politica de Confidentialitate”) guverneaza raportul juridic cu dumneavoastra in ceea ce priveste acest Site si utilizarea in orice fel a acestuia. Utilizarea sub orice forma a acestui Site reprezinta acordul dumneavoastra expres si neconditionat cu privire la aplicabilitatea Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate in raportul dumneavoastra cu Insia, precum si asumarea respectarii integrale a prevederilor acestora de catre dumneavoastra.

Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidentialitate se aplica pentru fiecare si toate utilizarile Site-ului de catre dumneavoastra. In cazul in care decideti sa nu mai utilizati acest Site, Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidendtialitate raman aplicabile pentru fiecare si toate utilizarile anterioare ale  acestui Site de catre Dumneavoastra.

Daca nu sunteti de acord cu una sau mai multe prevederi ale Termenilor si Conditiilor si/sau a Politicii de Confidentialitate sau nu va asumati respectarea integrala a acestora, va rugam sa nu utilizati acest Site.

Va precizam ca pentru a utiliza sub orice forma acest Site, trebuie sa aveti cel putin 18 ani si/sau sa aveti capacitatea legala de intra in raporturi juridice cu Marsh, in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania. Utilizarea acestui Site de catre dumneavoastra reprezinta o confirmare a acestui lucru.

Prin accesarea si utilizarea Site-ului, va asumati intreaga raspundere ce deriva din acestea si exonerati in totalitate Insia impotriva oricaror plangeri, pretentii si/sau reclamatii ale unor terte persoane derivand din aceasta utilizare, utilizare necorepunzatoare a Site-ului sau incalcare a Termenelor si Conditiilor si veti despagubi Insia pentru orice prejudiciu, costuri, cheltuieli de orice fel suportate sau imputate acesteia din urma ca urmare a unei astfel de utilizari sau incalcari.

  1. Reguli de utilizare

 

2.1.            Drepturi de Proprietate Intelectuala

Continutul din paginile Site-ului este proprietatea Insia. Toate drepturile de autor, asupra mărcilor comerciale sau altor proprietăţi intelectuale, prezente sau viitoare, în legătură cu Site-ul si/sau continutul din paginile Site-ului aparţin Insia, afiliatilor sai si/sau proprietarilor licenţelor pe care le utilizează.

Prin utilizarea Site-ului nu veţi dobândi niciun drept asupra acestuia, cu excepţia dreptului limitat de a utiliza Site-ul exclusiv în conformitate cu aceşti Termeni si Conditii. De asemenea, sunteţi de acord să protejaţi drepturile de proprietate intelectuala ale Insia şi ale proprietarilor licenţelor pe care aceasta le utilizează şi să semnalaţi cu promptitudine către Insia, în scris (la datele de contact de mai jos) orice situaţie de care aveţi cunoştinţă cu privire la accesul sau utilizarea neautorizată a Site-ului care încălcă orice drepturi de proprietate intelectuala.

Aveţi permisiunea de tipări sau descărca informaţiile şi conţinutul de pe această pagină web doar pentru utilizare personală şi necomercială de către dumneavoastra sau organizaţia dumneavoastră.

Numele Insia, marcile si logo-urile care apar pe acest Site sunt proprietatea Insia. Acestea nu pot fi utilizate in niciun fel, reproduse, transferate, facute publice pe alte pagini web sau prin alte mijloace de comunicare si in general in nicio activitate care ar putea aduce prejudicii Insia, fara acordul scris prealabil al Insia.

De asemenea, nu aveţi permisiunea de a oferi spre vânzare sau de a distribui, indiferent de suport, nicio parte a Site-ului sau a conţinutului său. Aveţi permisiunea de a pune la dispoziţie o parte a acestui Site, prin indicarea unui hyperlink pe Internet sau în orice alt mod, exclusiv in cazul in care aţi fost autorizat in prealabil în scris de catre Insia să faceţi acest lucru.

 

Pentru a solicita o autorizatie scrisa din partea Insia in  legatura cu cele indicate mai sus in prezenta sectiune, trebuie să trimiteţi un e-mail sau să scrieţi către Insia (la datele de contact de mai jos), indicând următoarele: (a) numele dumneavoastră sau numele responsabilului tehnic de link (linkuri); (b) numele societăţii dumneavoastră; (c) adresa de e-mail şi numărul de telefon al dumneavoastră sau ale responsabilului tehnic de link (linkuri); şi (d) adresa (adresele) pagini web unde linkul (linkurile) către Site vor apărea.

 

Insia isi rezerva dreptul de a stabili la libera sa discretie orice utilizare necorespunzatoare a informatiilor protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale Insia sau incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale acestuia, solicitand interzicerea respectivei utilizari sau incetarea oricarei incalcari.

 

2.2.  Limitari ale utilizarii Site-ului

Nu aveţi permisiunea de a utiliza acest Site în niciun scop ilegal şi, în special, sunteţi de acord să nu trimiteţi, utilizaţi, copiaţi, publicati sau să permiteţi orice postare cu caracter defăimător sau obscen la adresa Insia sau a oricarui alt tert sau care are un caracter abuziv, indecent sau încalcă drepturile oricărei alte persoane.

Prin utilizarea Site-ului, sunteţi de acord să nu trimiteţi materiale promoţionale sau publicitare nesolicitate care pot să interfereze cu funcţionarea acestui Site sau cu utilizarea în bune condiţii a acestui Site de catre ceilalţi vizitatori. 
In plus, va obligati sa: (i) nu interveniti in niciun fel asupra continutul acestui Site, inclusiv stergerea, modificarea informatiilor de pe Site sau adaugarea unor elemente care nu apartin Insia sau nu au fost autorizate de catre Insia in acest sens (ii) nu incercati in niciun fel accesarea oricarui sistem din reteaua Insia, servere sau servicii care nu sunt publice si (iii) in general sa nu fraudati in niciun fel interesele si drepturile Insia in legatura cu Site-ul sau informatiile incluse in acesta.

Insia îşi rezervă dreptul, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să îmbunătăţească, modifice, suspende sau să închidă permanent total sau partial orice parte a Site-ului şi să restricţioneze sau interzică accesul la aceasta.

In plus, incalcarea oricareia dintre limitarile mentionate anterior pot atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, dupa caz.  Sunteţi de acord prin prezentul să despăgubiţi Insia pentru toate costurile, pretenţiile, pierderile şi daunele (inclusiv orice cheltuieli de judecată) suportate sau imputate Insia ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a Site-ului sau a încălcării acestor termeni de către dumneavoastră.

  1. Limitari ale raspunderii Insia

 

3.1.  Disponibilitatea serviciului de furnizare a Site-ului

Incercam sa asiguram disponibilitatea neintrerupta a Site-ului si ca transmisiile nu contin erori.

Cu toate acestea, nu putem garanta ca accesul dumneavoastra nu va fi intrerupt sau restrictionat din cand in cand din orice motiv, inclusiv in scopul de a efectua lucrari de reparatii, de intretinere sau de introducerea unor facilitati sau servicii noi.  De aceea, Insia isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

 

Insia nu este in niciun fel raspunzator fata de dumneavoastra, ca fiind orice persoana fizica sau juridica, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea Site-ului sau a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia.

 

3.2.   Informatiile publicate pe Site

Insia furnizeaza informatii care respecta prevederile legale aplicabile din Romania si incearca sa furnizeze pe Site informatii corecte, adecvate si actuale. Materialele si informatiile incluse in acest Site sunt furnizate, insa, ca atare si nu contin garantii de niciun fel, fie ca sunt expres prevazute sau implicite.  

Insia nu garanteaza utilizarea sau rezultatul utilizarii informatiilor din acest Site din perspectiva corectitudinii, acuratetei sau fiabilitatii acestora si nici ca acestea corespund total sau partial cerintelor dumneavoastra sau ca vor fi modificate in sensul solicitat de dumneavoastra. Materialele din Site nu reprezinta in niciun fel recomandari sau activitati de consultanta din partea Insia, iar orice decizie de investitie va apartine si va fi realizata exclusiv pe riscul dumneavoastra.   

Insia nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intrerupere, erori, intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive si nici pentru consecintele care pot aparea datorita întarzierii, pierderii sau inexactitătii informatiilor publicate sau existente pe Site. Veti folosi informatiile furnizate in cadrul Site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, acceptati in mod expres ca Insia va fi absolvit de orice răspundere.

De asemenea, acest Site poate fi accesat de oriunde in Romania si din afara acesteia.  Insia nu ofera nici o asigurare cu privire la conformitatea continutului acestui Site cu legislatia oricaror alte tari, in afara Romaniei. In cazul in care accesati acest Site din afara Romaniei, va precizam ca sunteti exclusiv responsabil de respectarea legislatiei aplicabie in teritoriul in care va aflati si din care accesati Site-ul. 

 

3.3.   Securitate

Insia va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor si a Site-ului. Totusi, Insia nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.  

Prin utilizarea Site-ului si acceptarea Terenilor Si Conditiilor luai la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Insia va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care dumneavaostra o primiti sau o transmiteti va fi permanent in siguranta.

De asemenea, Insia nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului.

  1. Confidentalitate. Informatii cu caracter personal

Informaţiile personale pe care le dobândim vor fi tratate de catre Insia ca fiind confidenţiale conform pevederilor Politicii de Confidentialitate [hyperlink]. Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate anterior oricarei utilizari a acestui Site pentru a vedea care sunt drepturile si obligatiile dumneavoastra in legatura cu furnizarea informatiilor personale.    

Va reamintim ca Politica de Confidentialitate completeaza Termenii si Conditiile si impreuna guverneaza raportul dumneavoastra cu Insia in legatura cu Site-ul si utilizarea acestuia de catre dumneavoastra..

  1. Informatii primite de Insia

Cu excepţia situaţiei in care Site-ul prevede diferit în mod expres, Insia nu este responsabil pentru conţinutul sau utilizarea oricăror pagini web sau a oricăror mesaje transmise sau primite de dumneavoastră.

In cazul in care raspundeti sau trasmiteti catre Insia informatii, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte asemenea privind Site-ul ori continutul acestuia, va precizam ca acele informatii sunt considerate a fi neconfidentiale, iar Insia nu va avea nicio obligatie de niciun fel in legatura cu acele informatii. In plus, Insia are dreptul de a reproduce, utiliza, dezvalui, afisa, arata, transmite, efectua crea lucrari derivative si de a distribui informatiile catre terti fara limita, precum si dreptul de autoriza terte parti sa faca acest lucru. De asemenea, Insia are dreptul de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in aceste informatii in orice scop posibil, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor si altor articole care contin aceste informatii.

Paragraful anterior nu se aplica niciunei informatii personale transmise de catre dumneavoastra catre Insia, asa cum sunt acestea detaliate in Politica de Confidentialitate.   

De asemenea, sunteti responsabil pe deplin de continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Sunteti de acord ca niciun comentariu postat de dumneavoastra pe acest Site: (i) nu incalca si nu va incalca niciun drept al niciunui tert, inclusiv drepturile de autor, de marca inregistrata, dreptul la confidentialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate; (ii) nu este si nu va contine materiale defaimatoare ori ilegale, abuzive, obscene si nici nu va constitui o insusire ilegala a unor secrete industriale ale Insia sau ale oricarui alt tert; si (iii) nu va compromite produsele sau serviciile Insia sau ale oricarui alt tert.  

  1. Conexiunea la alte pagini web

Deşi Site-ul poate să includă linkuri către alte pagini web sau alte retele, Insia nu deţine controlul asupra acestor alte pagini web, nu este responsabila si nu isi asuma nicio obligatie sau garantie in legatura cu aceste pagini web sau retele.

Cu exceptia cazului in care este prevazut in mod expres altfel in Site, orice includeri de legaturi cu alte pagini web sau retele nu implica niciun fel de spirjinirea de catre Insia a materialului disponibil pe respectivele pagini web sau retele sau orice garantie referitoare la legalitatea sau validitatea informatiilor inlcuse in respectivele pagini web si nici nu reprezinta vreo asociere cu operatorii acestora. Insia nu poate să accepte nicio răspundere pentru corectitudinea sau alte caracteristici ale conţinutului sau pentru securitatea activităţilor desfăşurate pe aceste alte pagini web. Utilizarea de către dumneavoastră a acestor pagini este doar pe riscul dumneavoastră.

  1. Alte prevederi

Termenii si Conditiile pot fi modificaţi de catre Insia în orice moment si fara nicio notificare prealabila. Utilizarea de către dumneavoastră a acestei pagini web, după efectuarea acestor modificări reprezintă o acceptare expresa si neconditionata a acestora.  

In cazul in care  încălcaţi Termenii si Conditiile si/sau Politica de Confidentialitate, Insia are opţiunea, la libera sa apreciere de a vă suspenda accesul la aceast Site şi de a refuza să vă mai acorde acces la aceasta pe viitor.

 Acest Site  este controlat de catre Insia. Prin utilizarea acestuia, acceptati in mod expres si neconditionat ca raportul juridic dintre dumneavastra si Insia in legatura cu utilizarea Site-ului, reglementat de Termenii si Conditiile, precum si de Politica de Confindentialitate, este guvernat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei. De asemenea acceptati sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania.

Toate întrebările sau solicitările pe care le puteţi avea în legătură cu aceast Site sau în legătură cu Insia ni le puteţi scrie la: info.ro@insia.com.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori