AcasaBlogul

Blogul

Mergi în vacanță anul acesta?  Pregateste-te ...

Mergi în vacanță anul acesta?  Pregateste-te ... 16. iulie 2020 | 

Pandemia este în scădere, granițele s-au deschis, oamenii se gândesc unde să calatoreasca în vacanță anul acesta. Unii vor prefer siguranta de acasă, dar cei mai curajoși vor calatori. Știți la ce ar trebui să acordați in primul rand atenție atunci când planificati vacanta? O asigurare de călătorie. Vă oferim câteva sfaturi cu privire la asigurarea de călătorie.

Atacurile cibernetice amplificate in vremea pandemiei de COVID-19

Atacurile cibernetice amplificate in vremea pandemiei de COVID-19 28. aprilie 2020 | 

Oricine poate deveni ținta unui atac cibernetic. Hakerii sunt interesați în principal de date. Astăzi, cele mai valoroase informații sunt în formă digitală. Pentru hackerii experimentați furtul datelor se poate efectua intr-un timp scurt. Utilizate in scop distructiv aceste activitati pot provoca pagube uriașe mergand pana la inchiderea activitatii.

Cum iti poti contacta brokerul de asigurare pe perioada crizei de COVID-19?

Cum iti poti contacta brokerul de asigurare pe perioada crizei de COVID-19? 14. aprilie 2020 | 

Stimate client, va invitam sa descoperiți oportunitatea de a pastra legatura cu un broker de asigurare ce va poate oferi o solutie la solicitarea dumneavoastra legata de asigurari.

INSIA in vremea pandemiei de coronavirusului: toți angajații lucrează de acasă!

INSIA in vremea pandemiei de coronavirusului: toți angajații lucrează de acasă! 14. aprilie 2020 | 

INSIA a răspuns flexibil la situația actuală din jurul coronavirusului și a permis tuturor angajaților săi să lucreze de acasă. Și fără excepție. Conducerea companiei a decis să facă acest lucru pentru a proteja sănătatea angajaților lor și pentru a preveni răspândirea virusului.

INSIA Broker își consolidează poziția pe piața din România

INSIA Broker își consolidează poziția pe piața din România 14. februarie 2017 | 

Compania INSIA Romania isi continua expansiunea prin sistem de franciza, avand anul acesta in plan deschiderea a 12 noi francize, ca urmare a rezultatelor peste asteptari obtinute anul trecut.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori