AcasaDespre INSIAEchipa INSIA

Echipa INSIA

Stefan Alexandru Florea – Director vanzari


Stefan Alexandru Florea, avand la baza profesia de economist, a absolvit cursurile Facultatii de Management ale Universitatii "Artifex"  si un program Master de "Management financiar - bancar şi de asigurări". In anul 2001 a inceput activitatea în domeniul asigurarilor, ca inspector asigurari, iar din anul 2004 a intrat in domeniul brokerajului, ocupand functia de Director Vanzari pentru unul din primii brokeri de asigurare din Romania. In decursul celor 14 ani petrecuti la acest broker, a acumulat experienta in domeniul vanzarii de asigurari, consultanta la daune, coordonare si dezvoltare a echipei de vanzari.

In  primavara anul 2015, Stefan Florea, s-a alaturat echipei INSIA din Romania si se ocupa de dezvoltarea parteneriatelor cu asistentii in brokeraj(francizele) si coordonarea activitatii.

 

Elena Lorena Drajneanu – Specialist business suport

 

Elena Lorena Drajneanu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Farmacie, apoi s-a specializat in domeniul "Farmacie Clinica". Dupa terminarea studiilor, incepand cu 2012, Lorena Drajneanu a lucrat ca farmacist la una dintre cele mai prestigioase farmacii din Bucuresti, activitatea sa fiind bazata pe interactiunea si consilierea pacientilor.


Lorena Drajneanu s-a alaturat echipei INSIA din Romania in anul 2018, contribuind astfel la procesul de consolidare a companiei pe piata din Romania.  Prin experienta sa a contribuit la perfectionarea operatiunilor si a instrumentelor necesare membrilor din reteaua INSIA Romania. In cadrul INSIA Romania, Lorena Drajneanu coordoneaza si realizeaza partea de suport operational oferit partenerilor nostri in sistem de franciza.

 

Irina Elena Dumici – Specialist departament financiar

 

Irina Elena Dumici a absolvit facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Ecologice- Bucuresti, Dupa finalizarea studiilor Irina Dumici a lucrat timp de 6 ani intr-o companie de retail, acumuland o bogata experienta in interactiunea cu clientii.

Irina Dumici s-a alaturat echipei INSIA in februarie 2018. In descursul celor doi ani, prin experienta acumulata Irina Dumici, a contribuit la stabilirea, perfectionarea si buna functionare a fluxurilor financiare din cadrul companiei INSIA Romania. Irina Dumici ofera suportul necesar pe segmentul fiduciar francizelor INSIA.

 

Ana Procházková (Cioban) – Referent departament financiar


Ana Procházková (Cioban), inginer licentiat, a absolvit Facultatea de Urbanism si Arhitectura, specialitatea Ingineria si Protectia Apelor, din cadrul Universitatatii Tehnice (UTM) din Chisinau. Specializarea i-a fost recunoscuta in Cehia.

Ana Procházková vorbeste fluent limba cehă si s-a alaturat echipei INSIA in anul 2018. Prin experienta sa acumulata la nivel international, Ana Procházková a contribuit la buna colaborare interdepartamentala intre Romania si Cehia. Ana Procházková ofera suportul necesar pe segmentul fiduciar francizelor INSIA.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori