AcasaBlogulINSIA Broker își consolidează poziția pe piața din România

INSIA Broker își consolidează poziția pe piața din România

14. februarie 2017 | secțiune: Blogul | Stiri

INSIA Broker își consolidează poziția pe piața din România

Compania INSIA Romania isi continua expansiunea prin sistem de franciza, avand anul acesta in plan deschiderea a 12 noi francize, ca urmare a rezultatelor peste asteptari obtinute anul trecut.

Volumul primelor intermediate in 2016 de catre INSIA Romania a avansat cu 70%, pana la 3 milioane de euro, fata de 1,8 milioane de euro in anul precedent.

Inceputul de an a adus pentru INSIA Romania nu doar francize noi ci si schimbari de management, intrucat incepand cu luna ianuarie, Ivan SPIRAKUS, a preluat in subordine si sucursala din Romania. Ivan SPIRAKUS a fondat acum 25 de ani INSIA a.s. si a adus aceasta companie in pozitia de lider de piata in Cehia si Slovacia.


"Este o onoare pentru mine si in acelasi timp o provocare sa preiau si conducerea INSIA Romania. Am intalnit aici profesionisti de inalta tinuta si sunt convins ca, imbinand experienta mea cu cea a echipei condusa de colega mea Alexandra DURBACA si alaturi de partenerii nostri francizati, vom reusi sa ne atingem obiectivele. Suntem o companie puternica, cu o experienta de peste 25 de ani pe piata asigurarilor care a dovedit ca are un model de business de succes", a declarat Ivan SPIRAKUS, CEO, INSIA.

La randul sau, Alexandra Elena DURBACA, Country Manager, INSIA Romania, a afirmat: "Suntem entuziasmati de modificarile recente, avand mai aproape profesionistul care a construit acest business impresionant. INSIA Romania este unbroker care a dovedit prin rezultate ca are un portofoliu diversificat, echilibrat si orientat pe termen lung. Stim ca este o concurenta dura, uneori neloiala, dar suntem alaturi de francizatii nostri, astfel incat, actionand cu inteligenta si integritate, oferim clientilor servicii de calitate inalta. Indiferent de piata pe care activezi, consider ca pentru o companie este esential sa actionezi cu respect si profesionalism fata de clienti, parteneri si restul jucatorilor, inclusiv concurenta".

INSIA Broker este o companie internationala de brokeraj in asigurari cu experienta de peste 25 de ani, care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est. Compania se dezvolta doar prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare.

INSIA Romania este prezenta in 13 orase din tara prin intermediul celor 30 de francize deschise.

source: www.1asig.ro

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori