AcasaBlogulINSIA in vremea pandemiei de coronavirusului: toți angajații lucrează de acasă!

INSIA in vremea pandemiei de coronavirusului: toți angajații lucrează de acasă!

14. aprilie 2020 | secțiune: Blogul

INSIA in vremea pandemiei de coronavirusului: toți angajații lucrează de acasă!

INSIA a răspuns flexibil la situația actuală din jurul coronavirusului și a permis tuturor angajaților săi să lucreze de acasă. Și fără excepție. Conducerea companiei a decis să facă acest lucru pentru a proteja sănătatea angajaților lor și pentru a preveni răspândirea virusului.

 

Sănătate mai întâi

„Sănătatea angajaților noștri vine în primul rând. Chiar și când situația virusului se înrăutățea, le-am oferit angajaților noștri tot ce au putut pentru a lucra de acasă. Când am văzut că numărul persoanelor infectate crește, am permis tuturor acasă la birou. Vom vedea ce se întâmplă în continuare ... ”, a comentat decizia Ivan Špirakus, CEO al INSIA a.s.

Ca o mașină bine unsă

Angajații pot lucra de acasă și continuă să ofere asistență Partenerilor INSIA.

La fel și Partenerii INSIA, care au la dispozitie instrumente moderne de lucru si își pot continua activitatea sustinand clienții de la distanță.

Asistența clienților continuă

Toți Partenerii INSIA sunt gata să ajute clienții chiar și în aceste perioade incerte. Prin urmare, nu ezitați să ii contactați! Vor fi bucuroși să vă ajute!

Partenerii INSIA pot astfel să funcționeze chiar și în aceste condiții, utilizand în mod activ toate modalitățile disponibile de a păstra legătura în siguranță de la distanță, de exemplu prin conferințe video Zoom.

INSIA este una dintre cele mai mari rețele de brokeri de asigurări. Un inovator InsurTech lider, care aduce în mod constant noi instrumente și ajutoare partenerilor săi pentru a oferi clienților lor cel mai bun serviciu. Suportul complex al Partenerilor INSIA este piatra de temelie a filozofiei de afaceri a rețelei INSIA.

Compania pune un accent deosebit pe dezvoltarea celor mai noi instrumente online concepute special pentru nevoile Partenerilor si oferă condiții de neegalat precum și o serie de avantaje membrilor rețelei care îi plaseaza cu un pas înaintea competiției.

Sunteți un specialist în asigurări și doriți să aveți instrumentele necesare pentru a face mai mult? Doriti sa deveniti un specialist in asigurari? Nu ezitati să ne contactati..

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori