AcasaStiriINSIA Europe a inaugurat primul birou in franciza in Piatra Neamt

INSIA Europe a inaugurat primul birou in franciza in Piatra Neamt

1. iunie 2015 | secțiune: Stiri

Brokerul international INSIA Europe a lansat oficial pe 27 mai primul birou in Piatra Neamt impreuna cu francizatul Sorin MITREA.

"Suntem incantati sa incepem colaborarea cu Sorin MITREA, care este un adevarat profesionist in asigurari. Credem in potentialul asigurabil al zonei si ne bucuram ca am dechis birou de franciza in Piatra Neamt. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, si in special reprezentantilor societatilor de asigurari, care ne-au sprijinit in acest demers", a declarat Alexandra ARSENIE, Directorul de dezvoltare pe Romania al brokerului INSIA Europe.
Sorin MITREA are o experienta de peste 15 ani in asigurari, ocupand, de-a lungul timpului, pozitii in cadrul unor companii de renume din piata precum ING Asigurari si ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

"Ne bucura semnarea parteneriatului cu un broker de renume. Paleta de asigurari, dar mai ales calitatea serviciilor oferite clientilor atat in procesul de vanzare, cat si cel post-vanzare vor face diferenta. Biroul INSIA va aduce in Piatra Neamt nu doar furnizarea unei game complete de produse, de la asigurarile pentru segmentul de retail pana la cele complexe pentru companii, ci si seriozitatea si know-how-ul unui broker international", a declarat Sorin Mitrea, Managerul francizei INSIA.

INSIA Europe este cea mai mare retea de brokeri de asigurari din Europa Centrala si de Est, facand parte din grupul american Marsh & McLennan. Intrata in piata romaneasca de asigurari in 2013, INSIA se extinde doar prin parteneriate de tip franciza si in momentul de fata are birouri in Bucuresti, Mioveni, Bacau si Piatra Neamt.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori