AcasaStiriINSIA se află de 8 ani printre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din CEE!

INSIA se află de 8 ani  printre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din CEE!

18. noiembrie 2013 | secțiune: Stiri

INSIA confirmă dezvoltarea sa şi  în anul 2013 când compania noastra  a fost inclusă pe mapa Deloitte "Technology Fast 50" care monitorizeză primele 50 de companii cu cea mai rapidă dezvoltare în tehnologie din Centrul şi Sud-Estul Europei.

INSIA, cea mai mare reţea de brokeri de asigurări din Europa Centrală şi de Est, a fost clasată pentru  al 8-lea an consecutiv în topul Deloitte cu o creştere totală a vânzărilor de 262 %. Este singura firmă din Republica Cehă inclusă în topul Deloitte pentru o perioada atât de lungă şi este una dintre cele 2 companii (a doua  este compania  Eset din Slovacia) din cele evaluate, care au fost incluse în top de cel puţin 8 ori.

Rezultatele din al 14-lea an la concursul „Technology Fast 50 of Deloitte”  a arătat că majoritatea companiilor incluse în top sunt  focalizate pe  dezvoltarea  de software. De  asemenea, software-ul este motivul  pentru care INSIA  a fost clasată în top în toţi aceşti ani. Sistemul IT YETI, a fost special creat pentru INSIA implicit pentru activitatea de asigurări.

Ivan Špirakus,  CEO INSIA a.s., a declarat: "Clasarea în topul Deloitte pentru al 8-lea an la rând este un lucru extraordinar pentru noi. Încă odată, se dovedeşte corectitudinea modelului de independenţă în afaceri în reţeaua INSIA şi a sistemului IT YETI care a fost dezvoltat de către noi foarte intens."

Premiul “Ruban d´Honneur 2012/2013” câştigat de INSIA la începutul anului 2013, dovedeşte succesul strategiei şi al  filozofiei INSIA. Premiul TOP 5 Insurance Brokers of the Year 2012 al Asociaţiei de Brokeri de Asigurări din Republica Cehă confirmă experienţa membrilor din reţea şi calitatea relaţiilor dintre partenerii de afaceri.

În luna Octombrie, partenerul său strategic Marsh a deci să sprijine şi mai mult modelul de succes al INSIA. Cota majoritară Marsh în INSIA va aduce membrilor actuali din reţea beneficiile unei cooperări mutuale şi va sprijini dezvoltarea la nivel internaţional a companiei INSIA Europa.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori