AcasaStiriINSIA Romania: Primele intermediate in 2017 au totalizat peste 5 milioane euro

INSIA Romania: Primele intermediate in 2017 au totalizat peste 5 milioane euro

15. martie 2018 | secțiune: Stiri

INSIA Romania: Primele intermediate in 2017 au totalizat peste 5 milioane euro

INSIA Europe Romania a incheiat anul 2017 cu un volum de prime intermediate de peste 5 milioane de euro, reprezentand o crestere de aproximativ 70% comparativ cu anul precedent.

Strategia orientata catre non-auto a ajutat brokerul sa isi creeze si in 2017 un mix de portofoliu stabil si profitabil, asigurarile RCA fiind sub procentul de 40%. INSIA are 35 de francize deschise in 14 orase din Romania.

Si in anul 2017 strategia a fost orientata catre segmentul non-auto. Astfel mixul de portofoliu este format din asigurari RCA cu un procent de 38%, asigurari CASCO cu un procent de 40%, asigurari de daune la proprietati cu un procent de 11%, asigurari de sanatate 7%, alte asigurari, printre care amintim asigurari de raspunderi si asigurari de garantii 4%.

Pentru anul 2018 brokerul international INSIA Europe Romania si-a propus sa continue deschiderea de noi francize, in special in regiunile unde nu exista acoperire teritoriala.
Ca segment de business INSIA ramane concentranta pe IMM-uri, oferind acestora solutii personalizate si consultanta de specialitate.

De asemenea, un procent semnificativ in portofoliul companiei este reprezentat de asigurarile de raspunderi, asigurarile de bunuri persoane juridice, asigurarile complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii si alte asigurari de nisa.

INSIA Europe SE este o companie internationala de brokeraj in asigurari care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est. INSIA Europe se dezvolta prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare. La nivel international de peste 25 de ani, INSIA oferta o gama larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de raspunderi, de sanatate ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori