AcasaStiriINSIA Romania: Primele intermediate au crescut la peste 3 milioane euro in 2016

INSIA Romania: Primele intermediate au crescut la peste 3 milioane euro in 2016

10. februarie 2017 | secțiune: Stiri

INSIA Romania: Primele intermediate au crescut la peste 3 milioane euro in 2016

INSIA Europe Romania si-a consolidat cifrele terminand anul 2016 cu un volum de prime intermediate de peste 3 milioane de euro, reprezentand o crestere pe aproape 70% comparativ cu anul precedent, cand acestea au insumat 1,8 milioane de euro, a declarat, pentru 1asig.ro, Alexandra Elena DURBACA, Country manager-ul companiei.

Strategia orientata catre non-auto a ajutat brokerul sa isi creeze si in 2016 un mix de portofoliu stabil si profitabil, asigurarile RCA fiind sub procentul de 40%. INSIA are 31 de francize deschise in 13 orase din Romania.

"Anul 2016 a fost, intr-adevar, unul dintre cei mai dificili ani pentru industria de asigurari din Romania. INSIA Romania si-a pastrat strategia dovendind astfel ca avem capacitatea de a ne adapta schimbarilor si situatiilor de criza. Echipa noastra este dedicata in acordarea intregului sprijin necesar catre asistentii in brokeraj, in vederea dezvoltarii sanatoase si diversificarii portofoliului de produse si clienti. Ne focalizam pe ideea de profitabilitate si calitate, lucru care ne claseaza in topul preferintelor clientilor" , a mentionat Alexandra DURBACA.

Privind dezvoltarea, brokerul international INSIA Europe Romania si-a propus pentru 2017 deschiderea de noi francize, in special in regiunile unde nu exista acoperire teritoriala extinsa, precum centrul tarii. Planurile de extindere au inceput deja sa prinda contur inca din luna ianuarie, cand INSIA a deschis primul sau birou din Brasov.

Ca segment de business INSIA ramane concentranta pe IMM-uri, oferind acestora solutii personalizate si consultanta de specialitate. Un procent semnificativ il au in portofoliul companiei, asigurarile de raspunderi, asigurarile de bunuri persoane juridice, asigurarile complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii si alte asigurari de nisa.

In 2017 INSIA va continua expansiunea si pe asigurarile de sanatate: "Am remarcat in piata o deschidere mai mare din partea angajatilor, dar si a angajatorilor, pentru beneficiile extra-salariale. In acest sens promovam catre companii pachetele personalizate care includ asigurarea de sanatate, de viata, de accidente si de calatorie", a spus Alexandra DURBACA.

INSIA Europe SE este o companie internationala de brokeraj in asigurari care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est. INSIA Europe se dezvolta prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare. La nivel international de peste 25 de ani, INSIA oferta o gama larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de raspunderi, de sanatate ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice.

source: www.1asig.ro

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori