AcasaStiriINSIA Romania, crestere de 146% in prima jumatate a acestui an

INSIA Romania, crestere de 146% in prima jumatate a acestui an

21. octombrie 2016 | secțiune: Stiri

INSIA Europe Romania si-a consolidat rezultatele financiare la jumatatea acestui an, inregistrand prime intermediate de peste 1,6 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 146% fata de aceeasi perioada a anului 2015, conform datelor furnizate de companie.

Societatea de brokeraj a incheiat noi parteneriate in aceasta perioada, ajungand in acest moment la un numar de 30 de francize deschise in 12 orase din Romania. Printre ultimele noi parteneriate se numara birourile din Satu Mare si Bucuresti. Pentru 2016, INSIA Europe Romania si-a propus sa deschida 25 de birouri noi.

"Suntem foarte incantati de succesul modelului si de crestere, dar si de faptul ca putem ajunge mai aproape de clienti oferind servicii de calitate, prin deschiderea de noi birouri in 12 orase importante alte tarii. Echipa noastra este dedicata in acordarea intregului sprijin necesar catre asistentii in brokeraj, in vederea dezvoltarii sanatoase si diversificarii portofoliului de produse si clienti. Credem in corectitudinea si transparenta modelului nostru de business, axat exclusiv pe vanzarea prin asistentii in brokeraj. Implicarea totala a brokerului este un aspect esential, mai ales in contextul delicat in care se afla piata de asigurari", a declarat Country manager-ul INSIA Romania, Alexandra DURBACA.

"Desi compania INSIA lucreaza exclusiv prin asistenti in brokeraj, strategia orientata catre non-auto ne-a ajutat sa cream un mix de portofoliu profitabil, asigurarile RCA fiind sub procentul de 45%. Un procent semnificativ il au in portofoliu asigurarile de raspunderi, asigurarile de bunuri PJ si PF ori asigurarile complexe pentru IMM-uri", a adaugat Alexandra DURBACA.

INSIA Europe SE este o companie de brokeraj in asigurari internationala care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est, avand birouri deschise in Republica Ceha, Solvacia, Polonia, Italia si Romania. INSIA Europe se dezvolta prin sistem de franciza, oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare.

 

source: http://www.1asig.ro/INSIA-Romania-crestere-de-146-in-prima-jumatate-a-acestui-an-articol-3,100-54830.htm 

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori