AcasaStiriINSIA Romania aniverseaza alaturi de Parteneri 6 ani de prezenta in Romania

INSIA Romania aniverseaza alaturi de Parteneri 6 ani de prezenta in Romania

24. mai 2019 | secțiune: Stiri

INSIA Romania aniverseaza alaturi de Parteneri 6 ani de prezenta in Romania

INSIA Europe Romania a organizat in perioada 15 – 16 mai 2019 intanirea anuala a Partenerilor, celebrand 6 ani de prezenta in Romania.

Anul acesta Conferinta s-a desfasurat la Bucuresti si a beneficiat de prezenta CEO-ului INSIA, Ivan Špirakus, dar si de sustinerea societatilor de asigurari.

Avand in vedere strategia INSIA orientata catre segmentul non-auto, accentul a fost pus atat pe prezentarea asigurarilor de locuinta, cat si a celor destinate IMM-urilor. De asemenea, alaturi de Parteneri am identificat solutii pentru a veni in intampinarea clientilor ce s-au confruntat cu diferite situatii de daune.

Ivan Špirakus, CEO-ul INSIA a prezentat strategiile de business:

  1. Focus pe nevoia clientului, prin prezentarea de solutii de asigurari corecte, confrom analizelor de necesitati.
  2. Cresterea competivitatii prin participarea activa la cursuri de pregatire si perfectionare.
  3. Continuarea dezvoltarii segmentului de asigurari non-auto.

Cu ocazia aniversarii celor 6 ani INSIA multumeste Clientilor, Partenerilor si Asiguratorilor pentru increderea acordata

INSIA Europe SE este o companie internationala de brokeraj in asigurari care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est. INSIA Europe se dezvolta prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare. La nivel international de peste 25 de ani, INSIA oferta o gama larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de raspunderi, de sanatate ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice.

    IMG_0962    IMG_0967    IMG_0977

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori