AcasaStiriINSIA printre primele zece firme cu cea mai bună strategie de creștere în UE

INSIA printre primele zece firme cu cea mai bună strategie de creștere în UE

16. ianuarie 2013 | secțiune: Stiri

Londra, 10 ianuarie 2013. Juriul prestigiosului concurs European Business Awards a anunțat detinătorul titlului “Ruban d'Honneur 2012/2013”. INSIA a fost desemnată ca fiind una din cele mai importante zece companii ce se extinde pe piețele externe în categoria “Strategia de creștere internatională”.

În ultimele două luni juriul profesionist format din manageri de top, cercetători și antreprenori, a ales din campionii naționali a celor 28 de țări europene, pe cei mai buni, la categoriile de concurs individual. Juriul a ales 10 finaliști din fiecare cele 10 categorii și apoi a desemnat titlul onorific “Ruban d'Honneur”.

Ivan Špirakus, membru al consiliului INSIA Europa SE și fondatorul rețelei INSIA, comentează acest succes astfel : ”Considerăm, premiul primit(locul doi) la prestigiosul concurs European Business Awards, ca o reflectare a succesului dat de modelul nostru unic de business. Această rețea independentă a brokerilor de asigurare nu este prezentă doar în Republică Cehă, ci şi în alte ţări din Europa. Bucuria noastră este sporită de faptul că am fost aleși pentru motive precum: succes în afaceri, strategie, creștere dinamică, concentrare în afaceri și standarde etice.”

Prin acest premiu INSIA a devenit una dintre cele mai importante o sută companii din Europa. În categoria companiilor cu o strategie de expansiune pe piețele externe, criteriul pentru a câștiga este creșterea venitului, profitului și creșterea cotei de piață.

Finala acestui prestigios concurs va avea loc în Februarie 2013 sub forma unei prezentări personale, în fața unui juriu profesionist în Düsseldorf, Germania. Compania câștigatoare va fi aleasă din cele zece categorii. Rezultatele finale ale concursului vor fi anunțate la Gala premiilor European Business Awards ce va avea loc în Aprilie 2013. În cadrul evenimentului va fi înmanat finalistilor şi titlul “Ruban d'Honneur”.

La sfârșitul anului 2012, INSIA a sărbătorit 20 de ani de la înființarea sa fiind premiată pentru succesul său considerabil. În aceeași competiție i-a fost deja atribuit titlul de Campioană Națională a Cehiei. INSIA funcţionează pe platforma de soft unică Yeti şi datorită creşterii rapide a fost declarată una din cele mai rapide companii din regiunea CEE ultimii 7 ani la rând (Deloitte Tehnology Fast 50). Expansiunea sa a fost confirmată de deschiderea a încă 3 sucursale în UE, în Polonia, Ungaria și Italia.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori