AcasaStiriINSIA Europe va deschide la începutul anului 2015 noi francize în Centrul și Vestul României

INSIA Europe va deschide la începutul anului 2015 noi francize în Centrul și Vestul României

16. decembrie 2014 | secțiune: Stiri

Brokerul INSIA se pregătește să deschidă noi francize, zonele vizate fiind orașele mari din Centrul și Vestul României. Reprezentanții INSIA sunt în discuții avansate cu mai mulți  antreprenori din zonă, care doresc să deschidă un birou de asigurări conform conceptului internațional de franciză INSIA.

Arsenie Alexandra, Managerul  INSIA România a declarat:” În primele 2 luni ale anului 2015 ne pregătim să deschidem înca două birouri în Cluj și Timișoara. Modelul nostru de business se concentrează pe profesioniști în asigurări, care pot oferi consultanță și servicii la standarde ridicate. Partenerii INSIA pot profita de toate avantajele de a face parte din echipa unui broker internațional.”

INSIA Broker a intrat pe piața din Romania în anul 2013 , extinzându-se doar prin parteneriate de franciză.  Brokerul pune la dispoziția francizaților toate instrumentele necesare pentru a deschide un birou de asigurări, fără a percepe o taxa inițială.

Responsabilul de dezvoltare  națională a francizei INSIA, Virgil Stan,  a afirmat „Ne dorim să  identificăm noi parteneri profesioniști, cu care să împarțim aceleași valori morale și cu care să dezvoltăm un business  pe termen lung. Suntem în căutare, în toate orașele din România,  de profesioniști în asigurări care vor să deschidă o franciză sub umbrela INSIA. Deja colaborarea cu cele  patru francize deschise în București, Mioveni și Focșani, este excelentă, fiind dovedit succesul modelului nostru de business.”

 

Despre INSIA

INSIA Europe este cea mai mare reţea de brokeri de asigurări din Europa Centrală şi de Est facând parte din grupul american Marsh & McLennan. INSIA oferă servicii profesionale de brokeraj în asigurări, atât pentru segmentul de retail, cât şi pentru cel de IMM-uri. Modelul INSIA, a fost lansat  în anul 1992, în Republica Cehă și s-a dovedit un succes de-a lungul anilor, ajungând în prezent la 1500 de francizați cu peste 260 de birouri în Cehia, Slovacia, Italia și Polonia.

Urmărește INSIA pe Facebook

Urmărește INSIA pe LinkedIn

 

CONTACT

Alexandra Arsenie- Manager INSIA România
Email: alexandra.arsenie@insia.com
Telefon: (+4) 0726 032 859

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori