AcasaStiriINSIA EUROPE SE fuzioneaza cu INSIA a.s. Praga si isi schimba denumirea

INSIA EUROPE SE fuzioneaza cu INSIA a.s. Praga si isi schimba denumirea

24. ianuarie 2020 | secțiune: Stiri

INSIA EUROPE SE fuzioneaza cu INSIA a.s. Praga si isi schimba denumirea

La finalul anului 2019 a avut loc fuziunea dintre INSIA Europe SE si INSIA a.s..

Managementul INSIA intentioneaza sa creeze sinergii cu sucursalele INSIA a.s. din Republica Ceha si Slovacia si de asemenea, eficienta maxima in scopul deservirii clientilor nostri la cele mai inalte standarde. Aceste modificari nu vor schimba modul nostru de operare, vom continua sa functionam in acelasi mod cu un potential mai mare de a dezvolta afacerile pe care le-am construit impreuna.

INSIA a.s. este parte a grupului Marsh & McLennan Companies.

Împreună, INSIA și MARSH sunt cea mai mare forță pe piața de brokeraj de asigurări din Republica Cehă și Slovacia. Scopul cooperării este dezvoltarea și susținerea reciprocă a asigurărilor pe piețele din Cehia și Slovacia și, în același timp, crearea unei rețele de brokeri de asigurări în Europa. INSIA detine know-how pentru a construi o rețea de brokeri. Ambele companii se completează perfect, iar activitățile interconectate aduc avantaje și oportunități atât pentru companii cât și pentru clienți.

Marsh este lider global în brokeraj de asigurări și management al riscului.

Marsh este specializată în riscuri de afaceri mari, în timp ce clienții INSIA sunt în principal cetățeni, comercianți unici, întreprinderi mici și mijlocii.

INSIA se dezvolta prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare.

2 become 1 - bigger, better, bolder.

romania fuzion

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori