AcasaStiriINSIA dezvolta aplicatia Yeti Mobile si pentru iPhone

INSIA dezvolta aplicatia Yeti Mobile si pentru iPhone

18. octombrie 2019 | secțiune: Stiri

INSIA dezvolta aplicatia Yeti Mobile si pentru iPhone

INSIA a dezvoltat si a pus la dispozitia partenerilor francizati aplicatia YETI Mobile si pentru IPhone, completand astfel aplicatia existenta pentru Android.

 INSIA a dezvoltat si a pus la dispozitia partenerilor francizati aplicatia YETI Mobile si pentru IPhone, completand astfel aplicatia existenta pentru Android.

Un fragment din Yeti Mobile

yeti ro

  • Design modern
  • Agendă complexă cu toate evenimentele planificate, inclusiv și detaliile lor
  • Administrare prin e-mail
  • Notificarea e-mailurilor primite chiar și atunci când aplicația este închisă
  • Bara de control intuitivă

În aplicația mobilă Partenerii au acces la Agenda unde imediat după întâlnire pot adăuga un eveniment. De asemenea sunt disponibile pentru accesare toate evenimentele programate deja, astfel încât să nu omita niciunul. In plus, toate emailurile le sunt la îndemână astfel încât să verifice toată corespondenta dar si notificările importante.

De asemenea, Partenerii INSIA au la dispoziție și dashboardul în care pot vedea in mod transparent comisioanele alocate pe fiecare contract.

Și nu ne oprim aici/Aceasta nu este tot

Vom continua sa oferim partenerilor nostri noi instrumente pentru a fi permanent in contact atat cu clientii cat si cu societatile de asigurari.

INSIA a.s. este o companie internationala de brokeraj in asigurari care are cea mai mare retea de intermediari in asigurari din Europa Centrala si de Est. INSIA a.s. se dezvolta prin sistem de franciza oferind noului antreprenor suport complet pentru deschiderea afacerii, alaturi de un brand puternic, transparenta, sprijin operational, proiecte personalizate, platforme avansate si instrumente IT, training-uri de specialitate si gama larga de produse de asigurare. La nivel international de peste 25 de ani, INSIA oferta o gama larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de raspunderi, de sanatate ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori