AcasaStiriINSIA achiziţionează compania de software Kyberie

INSIA achiziţionează compania de software Kyberie

3. decembrie 2012 | secțiune: Stiri

După sărbătorirea a 20 de ani pe piaţă INSIA începe o nouă perioadă în care accelerează dezvoltarea  reţelei sale de brokeri de asigurări din Europa. Marsh, cel mai mare broker din lume şi-a crescut cota de participaţie în INSIA la 30% iar INSIA a obţinut 100% din softul de dezvoltare Kyberie s.r.o.

Structura reţelei INSIA se bazează pe unicul său sistem online Yeti, care a fost dezoltat de Kyberie s.r.o. începand cu anul 2004.

Directorul de  dezvoltare si fondatorul Kyberie, Jiri Hradil a comentat : “INSIA va primi acces complet la platforma  de dezvoltare   și  la soluţii IT de calitate înaltă.”

Petr Marek, preşedintele INSIA a adăugat : “Kyberie este partenerul nostru pe termen lung în dezvoltarea sistemului Yeti şi sunt bucuros că prin alăturarea la INSIA vom reuşi împreună să facem un alt pas pentru a deveni un leader adevarat de tehnologie în ceea ce priveşte brokerii de asigurare”. Echipa de dezvoltare Kyberie se va alatura companiei  INSIA. Ea  va consolida şi susţine creşterea  la nivel internaţional a reţelei INSIA.

YETI este o parte din filozofia INSIA , bazată pe libertatea membrilor din  reţea, educaţie continuă şi schimb de experienţă.  La cea de-a patra conferinţa anuală INSIA din Olomouc, membrii nostri au fost foarte interesaţi de dezvoltarea în viitor a sistemului Yeti şi totodata de alte instrumente IT ce vor susţine afacerea lor.

INSIA în cooperare cu Marsh a deschis filiale în Polonia,Italia, Romania  şi Ungaria în 2012 şi se pregăteşte să intre pe alte pieţe. “Sistemul Yeti este un element cheie a reţelei INSIA şi sunt foarte mulţumit de faptul că achiziţionând Kyberie, INSIA va fi şi mai bine poziţionată pentru o expansiune la nivel internaţional. Prin creştera cotei Marsh în INSIA, subliniem în mod clar angajamentul prin care sprijinim modelul de afaceri INSIA în Europa”, a declarat Richard Radford, managerul Marsh CEE & CIS şi membrul consiliului de supraveghere INSIA.

 

Despre INSIA

INSIA reprezintă cea mai mare reţea de brokeri de asigurare din Europa de Est şi Centrală. INSIA încă din anul 1992 oferă servicii profesionale de brokeraj în asigurări, atât pentru segmentul retail, cât şi pentru cel de corporate, dintr-o selecţie largă de companii de asigurare. Reţeau INSIA este formată din aproximativ 1300 de membri cu 250 de birouri care funcţionează cu success în Republica Cehă şi Slovacia. INSIA se bazează pe platforma de soft unică, Yeti şi 7 ani consecutiv  a fost declarată una din companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din regiunea CEE(Deloitte Technology Fast50 ).  În 2012, INSIA a primit si  titlul de campion  national  la premiile European Business Awards.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori