AcasaStiriINSIA a fost lansată cu succes pe piaţa de asigurări din România!

INSIA a fost lansată cu succes pe piaţa de asigurări din România!

12. iulie 2013 | secțiune: Stiri

Reacţiile pozitive de la comunicatul de presă  din Romania au evidenţiat succesul modelului de franciză INSIA. Jurnaliştii nu au fost singurii care au răspuns pozitiv. Un număr mare de candidaţi au fost interesaţi de aderarea la reţea.

Pe 27 Iunie 2013, la Bucureşti, a avut loc comunicatul de presă despre lansarea brokerului INSIA în România. În colaborare cu  liderul modial în brokerajul de asigurări, MARSH, compania INSIA a deschis o sucursală şi în România în luna Martie, 2013.

Modelul reţelei INSIA a captat interesul jurnaliştilor invitaţi. INSIA  a apărut în cele mai importante ziare şi publicaţii  online, precum Ziarul Financiar, Business Magazine, Wall Street, Agerpress, www.bursa.ro, www.incont.ro, www.9am.ro, www.xprimm.ro, the-money-channel.ro.

Comunicatul a apărut şi în presa internaţională specializată în asigurări din U.K. şi U.S.: www.businessinsurance.com, www.insuranceinsight.com, actmedia.eu.

Interesul  mare din partea intermediarilor în asigurări de a adera la reţea, imediat după ce a avut loc comunicatul de presă confirmă conceptul inovativ al francizei INSIA.

INSIA este unul dintre brokerii de asigurări din Europa Centrală şi de Est cu cea mai rapidă dezvoltare. Compania INSIA funcţionează în Republica Cehă  de peste 20 de ani. Sistemul de franciză a fost dezvoltat  începand cu anul 2006 când INSIA  a intrat pe piaţa de asigurări din Slovacia. După încheierea parteneriatului strategic cu Marsh în 2011, INSIA a deschis noi sucursale  în Polonia, Ungaria, Italia şi din 2013 în România.

Insia este o companie dinamica şi inovatoare, dovada fiind rezultatele obţinute la prestigiosul concurs European Business Awards, unde la categoria  "International Growth Strategy", INSIA a câştigat titlul Ruban d’Honneur 2012/2013.

Principiile reţelei INSIA se bazează pe crearea unui mediu de afaceri potrivit pentru intermediarii în asigurări cu experienţă, la care INSIA garantează independenţă, asistentă şi  un software unic, numit YETI, destinat exclusiv partenerilor din reţeaua INSIA.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori