AcasaStiriINSIA a câştigat premiul EBA Ruban d'Honneur la Istanbul

INSIA a câştigat premiul EBA Ruban d'Honneur la Istanbul

24. iunie 2013 | secțiune: Stiri

Pe 6 Iunie 2013 la Gala European Business Awards organizată in Istanbul au fost anunţaţi şi premiaţi câştigătorii prestigiosului concurs şi ai titlului "Ruban d'Honneur 2012/2013".

În Ianuarie 2013, INSIA a câştigat premiul "Ruban d’Honneur 2012/2013" şi se situeaza printre primele zece mari companii care se extinde pe pieţele externe la Categoria "International Growth Strategy". În aceeaşi competiţie, INSIA a primit și titlul de Campioană Naţională a Cehiei.

Ivan Špirakus, CEO şi fondator INSIA, care a primit titlul "Ruban d’Honneur 2012/2013" in cadrul evenimentului de la Istanbul, a comentat : "Să fim premiaţi la una dintre cele mai prestigioase competiţii de afaceri din Europa este foarte important pentru noi şi apreciem foarte mult. Pentru noi, acest lucru confirmă modelul reţelei independente de brokeri de asigurări, care este un deplin succes nu numai în Republica Cehă, dar şi în alte țări din Europa. Suntem foarte încântaţi că INSIA, în mod oficial, este acum una dintre cele mai importante companii de pe continentul european".

La sfârşitul anului 2012, INSIA a sărbătorit 20 de ani de la înfiinţarea sa. INSIA funcţionează pe platforma sa unică de IT numită YETI și datorită acestui soft compania fost declarată timp de 7 ani consecutiv de către Deloitte Technology Fast50 una dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală. Expansiunea sa a fost confirmată de deschiderea a încă 4 sucursale în anul 2012 în țările: Polonia, Ungaria, România şi Italia.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori