AcasaStiriFranciza INSIA pătrunde şi în Polonia

Franciza INSIA pătrunde şi în Polonia

16. noiembrie 2012 | secțiune: Stiri

Cea mai mare reţea brokeri de asigurari din Europa Centrală şi de Est a anunţat deschiderea filialei în Polonia cu ajutorul unei cooperări strategice cu cel mai mare broker din lume, Marsh.

Varșovia, 13.11.2012

Marsh, lider global în brokerajul de asigurări şi managementul riscului, a anunţat astăzi introducerea unei noi companii INSIA Europa SE pe piaţa poloneză.

INSIA este reţeaua cu ce mai rapidă creştere dintre brokerii de asigurări şi agenţi din Europa Centrală şi de Est. INSIA de peste 20 de ani oferă servicii profesionale de brokeraj în asigurări, atât pentru segmentul retail, cât şi pentru cel de corporate dintr-o selecţie largă de companii de asigurare. Reteaua, în prezent, funcţionează cu succes în Republica Cehă şi Slovacia.

INSIA EUROPA SE este înregistrată  ca intermediar de asigurări în Republica Cehă şi foloseşte principiul de bază al Uniunii Europene, respectiv libertatea de stabilire a funcţionării în Polonia şi în alte tări europene.

Prima ţară din Uniunea Europeană în care INSIA pătrunde este Polonia, datorită potenţialului ridicat al pieţei de asigurări de aici. Scopul INSIA în Polonia este de a construi  o reţea extinsă de agenţi de asigurări în întreaga ţară şi să consolideze această piaţă intermediară extrem de fragmentată. Vom aduce servicii de înaltă calitate pentru furnizarea unei game complete de produse de la asigurări de viaţă şi auto la asigurări pentru segmentul de retail şi IMM-uri.

Loius Coomans, Directorul  Consiliului INSIA Europa SE a declarat : “Motivul pentru care am ales Polonia ca primă ţară din Uniuniunea Europeană  pentru INSIA, este în primul rând creşterea cea mai mare a PIB-ului economiei poloneze în regiune şi piaţa intermediară foarte diverisificată care ne poate aduce un potenţial ridicat.”

Dominika Kozakiewicz, CEO Marsh Polonia, a adăugat : “Suntem încântaţi că putem ajuta INSIA cu intrarea pe piaţa poloneză. În parteneriatul nostru, putem vedea o mulţime de sinergii pentru clienţii Marsh. Pe de altă parte, membrii reţelei INSIA vor beneficia de sprijin si de resursele vaste de pe pieţele internaţionale.”

“Principiile reţelei INSIA sunt foarte simple. Noi formăm mediul de afaceri pentru persoanele calificate în asigurări şi le furnizăm suport de calitate bazat pe soluţii personalizate de tehnologie” a declarat Ivan Spirakus, membru al Consiliului INSIA Europa SE şi unul dintre fondatorii reţelei INSIA.

Găsește un consultant INSIA

Asiguratori